Allergenenkaart

tis Boven

Naam Allergenen
02. Para picar
001. Tomaten Paprikasoep

002. Perensoep
003. Spaans stokbrood met alioli
004. Dunne garnalenkoekjes uit Cádiz
005. Serranoham
007. Cecina de Leon
008. Carpaccio van Botervis
009. Gefrituurde olijven
010. Drie Spaanse kroketjes
011. Met vis gevulde, gepaneerde halve mosselen
012. Tortillachips

013. Los stokbrood
03. Verduras y mas
021. Salade manchego
022. Gemengde salade

023. Gefrituurde uiringen
024. Kaaskroketjes

025. Spinazie kroketjes
026. Gebakken kastanje champignons
027. Geitenkaas balletjes
029. Patatas Bravas met saus

030. Friet
031. Eitaartje
032. Vega Albondigas
033. Gebakken stukjes vegetarische kip
04. Carne
040. Kalfssucade
041. Gegrilde procureur

042. Runder zijlende Manchego crème
043. Gegrilde kippenborst
044. Gekarameliseerde chorizo
045. Spareribbetjes
05. Pescado
050. Marmitako

051. Kabeljauw

052. Gamba chiliroom
053. Gamba mandarijn
054. Gamba knoflook
055. Rode Mul
056. Calamaris
06. Postres
060. Amandeltaart
061. Chocolademousse
062. Cheesecake
063. Crema Catalana
064. Helado Vanilla
065. Kinderijsje
067. Spaanse koffie