Allergenenkaart

tis Boven

Naam Allergenen
01 Para picar - om mee te beginnen
001. Tomaten Paprikasoep

002. Perensoep
003. Spaans stokbrood met alioli
004. Dunne garnalenkoekjes uit Cádiz
005. Serranoham
006. Jamon Iberico Belotta
007. Zamburinas salsa vieira
008. Carpaccio van Botervis
009. Gefrituurde olijven
010. Drie Spaanse kroketjes
011. Boquerones en vinagre
012. Tortillachips

013. Los stokbrood
02 Guarniciones - bijgerechten
012. Tortilla chips tomatensalsa
021. Salade manchego
022. Gemengde salade

023. Gefrituurde uiringen
024. Kaaskroketjes

025. Spinazie kroketjes
026. Gebakken kastanje champignons
027. Geitenkaas balletjes
029. Patatas Bravas met saus

030. Friet
031. Eitaartje
03 Carnes - vlees
040. Lomo a la plancha - mojo picon
041. Estofado de ternera - gestoofd rundvlees choc
042. Runder zijlende Manchego crème
043. Gegrilde kippenborst
044. Gekarameliseerde chorizo
045. Spareribbetjes
046. Iberico varkenswang met kweepeersaus
047. Albondigas in sherrysaus
049. Vega Albondigas tomatensaus
04 Pescados - vis
050. Tonijn kort gebakken pistachecreme tomatenmar

051. Kabeljauw gepocheerd Saffraansaus en mosselen

052. Gamba chiliroom
053. Gamba mandarijn
054. Gamba knoflook
055. Rode Mul
056. Calamaris
057. Romesco de Peix
058. Gambas Vegetales citroenpuree mojo verde
05 Postres - nagerechten
060. Amandeltaart
061. Chocolademousse
062. Cheesecake
063. Crema Catalana
064. Helado Vanilla
065. Kinderijsje
066. Churros Chocolade
067. Spaanse koffie