| 01 Para picar - om mee te beginnen |
| 001. Tomaten Paprikasoep |
   |
| 002. Perensoep |
    |
| 003. Spaans stokbrood met alioli |
    |
| 004. Dunne garnalenkoekjes uit Cádiz |
   |
| 005. Serranoham |
 |
| 006. Jamon Iberico Belotta |
 |
| 007. Zamburinas salsa vieira |
 |
| 008. Carpaccio van Botervis |
  |
| 009. Gefrituurde olijven |
   |
| 010. Drie Spaanse kroketjes |
    |
| 011. Boquerones en vinagre |
 |
| 012. Tortillachips |
    |
| 013. Los stokbrood |
 |
| 02 Guarniciones - bijgerechten |
| 012. Tortilla chips tomatensalsa |
 |
| 021. Salade manchego |
     |
| 022. Gemengde salade |
    |
| 023. Gefrituurde uiringen |
    |
| 024. Kaaskroketjes |
     |
| 025. Spinazie kroketjes |
     |
| 026. Gebakken kastanje champignons |
   |
| 027. Geitenkaas balletjes |
    |
| 029. Patatas Bravas met saus |
     |
| 030. Friet |
   |
| 031. Eitaartje |
    |
| 03 Carnes - vlees |
| 040. Lomo a la plancha - mojo picon |
|
| 041. Estofado de ternera - gestoofd rundvlees choc |
|
| 042. Runder zijlende Manchego crème |
  |
| 043. Gegrilde kippenborst |
     |
| 044. Gekarameliseerde chorizo |
 |
| 045. Spareribbetjes |
   |
| 046. Iberico varkenswang met kweepeersaus |
|
| 047. Albondigas in sherrysaus |
   |
| 049. Vega Albondigas tomatensaus |
    |
| 04 Pescados - vis |
| 050. Tonijn kort gebakken pistachecreme tomatenmar |
  |
| 051. Kabeljauw gepocheerd Saffraansaus en mosselen |
   |
| 052. Gamba chiliroom |
    |
| 053. Gamba mandarijn |
   |
| 054. Gamba knoflook |
  |
| 055. Rode Mul |
   |
| 056. Calamaris |
   |
| 057. Romesco de Peix |
   |
| 058. Gambas Vegetales citroenpuree mojo verde |
  |
| 05 Postres - nagerechten |
| 060. Amandeltaart |
     |
| 061. Chocolademousse |
       |
| 062. Cheesecake |
     |
| 063. Crema Catalana |
    |
| 064. Helado Vanilla |
   |
| 065. Kinderijsje |
   |
| 066. Churros Chocolade |
  |
| 067. Spaanse koffie |
 |